Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tır şoförü Vekil Menekşe’den ne istedi?

NEVŞEHİR 30.01.2020 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tır şoförü Vekil Menekşe’den ne istedi?

Milletvekilliğinde 9 ayı geride bırakan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bu süre içerisinde başından geçen ilginç bir anıyı ilk kez paylaştı.
NEVŞEHİR(MHA) Milletvekilliğinde 9 ayı geride bırakan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bu süre içerisinde başından geçen ilginç bir anıyı ilk kez paylaştı.   Bir tır şoförünün gecenin geç saatlerinde kendisini arayarak sadece sohbet etmek istediğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Toplumda genel itibariyle Milletvekilinin her şeyi bilip, gerekeni yaptığı algısı var. Halbuki böyle bir şey yok. Allah bizlere böyle bir Milletvekilliği nasip etmiş. Milletvekili seçildiğimde gece saat 01.00 sularıydı bir telefon geldi. Kendisinin bir tır şoförü olduğunu ve herhangi bir talebinin bulunmadığını söyledi. Sadece dertleşmek istediğini söyledi. Bende tamam kardeşim dedim. Yarım saat süreyle o kardeşimizle dertleştik. O dönem çok yoğun geçiyordu günler ve yorgundum. O yorgunlukla şu an o arkadaşımızın sadece tır şoförü olduğunu hatırlayabiliyorum. Telefonu kapatırken bana öyle teşekkür etti ki bunu kelimelerle ifade edemem. Çok rahatladığını ve moralinin düzeldiğini söyledi. Biz gücümüz nispetinde vatandaşımızın hem maddi, hem manevi hem de psikolojik olarak yanında olmalıyız. Yani biz kimi zaman vatandaşa öğretmen, kimi zaman doktor, kimi zaman Psikoloğuz. Ömrümüz yettiği sürece insanlarımıza faydalı olmaya gayret edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
Milletvekilliğinde 9 ayı geride bırakan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bu süre içerisinde başından geçen ilginç bir anıyı ilk kez paylaştı.

NEVŞEHİR(MHA) Milletvekilliğinde 9 ayı geride bırakan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, bu süre içerisinde başından geçen ilginç bir anıyı ilk kez paylaştı.

 

Bir tır şoförünün gecenin geç saatlerinde kendisini arayarak sadece sohbet etmek istediğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Toplumda genel itibariyle Milletvekilinin her şeyi bilip, gerekeni yaptığı algısı var. Halbuki böyle bir şey yok. Allah bizlere böyle bir Milletvekilliği nasip etmiş. Milletvekili seçildiğimde gece saat 01.00 sularıydı bir telefon geldi. Kendisinin bir tır şoförü olduğunu ve herhangi bir talebinin bulunmadığını söyledi. Sadece dertleşmek istediğini söyledi. Bende tamam kardeşim dedim. Yarım saat süreyle o kardeşimizle dertleştik. O dönem çok yoğun geçiyordu günler ve yorgundum. O yorgunlukla şu an o arkadaşımızın sadece tır şoförü olduğunu hatırlayabiliyorum. Telefonu kapatırken bana öyle teşekkür etti ki bunu kelimelerle ifade edemem. Çok rahatladığını ve moralinin düzeldiğini söyledi. Biz gücümüz nispetinde vatandaşımızın hem maddi, hem manevi hem de psikolojik olarak yanında olmalıyız. Yani biz kimi zaman vatandaşa öğretmen, kimi zaman doktor, kimi zaman Psikoloğuz. Ömrümüz yettiği sürece insanlarımıza faydalı olmaya gayret edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.