Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Terör örgütü üyesi 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 25.03.2021 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Terör örgütü üyesi 2 kişi yakalandı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ üyesi iki yabancı uyruklu şahsı yakaladı.
  Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK/PYD/YPG  ve DEAŞ üyesi iki yabancı uyruklu şahsı yakaladı.   Alınan bilgilere göre, polis ekipleri, Suriye uyruklu A.E.V’nin, PKK/KCK/PYD/YPG  terör örgütü içinde bir dönem silahlı faaliyet yürüttüğünü tespit etti. Şahıs evine düzenlenen operasyonla yakalandı.   Öte yandan Suriye uyruklu R.M. adlı kadının ihbarı üzerine Suriyeli M.M.A.M’nin DEAŞ üyesi olduğu için gözaltına alındı.   İkametlerde yapılan aramalarda kuru sıkı tabanca ile çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.   Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, sınır dışı edilmek üzere Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesine teslim edildi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ üyesi iki yabancı uyruklu şahsı yakaladı.

 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK/PYD/YPG  ve DEAŞ üyesi iki yabancı uyruklu şahsı yakaladı.

 

Alınan bilgilere göre, polis ekipleri, Suriye uyruklu A.E.V’nin, PKK/KCK/PYD/YPG  terör örgütü içinde bir dönem silahlı faaliyet yürüttüğünü tespit etti. Şahıs evine düzenlenen operasyonla yakalandı.

 

Öte yandan Suriye uyruklu R.M. adlı kadının ihbarı üzerine Suriyeli M.M.A.M’nin DEAŞ üyesi olduğu için gözaltına alındı.

 

İkametlerde yapılan aramalarda kuru sıkı tabanca ile çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, sınır dışı edilmek üzere Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.