Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sulusaray’da doğalgaz heyecanı

BELEDİYELER 20.02.2020 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sulusaray’da doğalgaz heyecanı

Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz tarafından yapılan açıklamaya göre Sulusaray Kasabasına doğalgaz sağlanması için protokol imzalandı.
NEVŞEHİR(MHA) Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz tarafından yapılan açıklamaya göre Sulusaray Kasabasına doğalgaz sağlanması için protokol imzalandı.   Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz, “Kapadokya doğalgaz yönetim kurulu başkanı Sayın Faruk Özaltın, Enerya işletme müdürü Sayın Özenç Gezgin ve şahsım eşliğinde Kasabamıza Doğalgaz sağlanması için protokol imzalanmıştır. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek AK Parti il başkanı ve milletvekillerine teşekkür etti.   İmza töreni sonrası açıklama yapan Enerya Kapadokya gaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, Sulusaray’daki çalışmaların Cumhuriyet Mahallesinden başlayacağını söyledi.
Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz tarafından yapılan açıklamaya göre Sulusaray Kasabasına doğalgaz sağlanması için protokol imzalandı.

NEVŞEHİR(MHA) Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz tarafından yapılan açıklamaya göre Sulusaray Kasabasına doğalgaz sağlanması için protokol imzalandı.

 

Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz, “Kapadokya doğalgaz yönetim kurulu başkanı Sayın Faruk Özaltın, Enerya işletme müdürü Sayın Özenç Gezgin ve şahsım eşliğinde Kasabamıza Doğalgaz sağlanması için protokol imzalanmıştır. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek AK Parti il başkanı ve milletvekillerine teşekkür etti.

 

İmza töreni sonrası açıklama yapan Enerya Kapadokya gaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, Sulusaray’daki çalışmaların Cumhuriyet Mahallesinden başlayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.