MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP Kadın kollarından Türkiye Kamu-Sen’e ziyaret

NEVŞEHİR 31.01.2020 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP Kadın kollarından Türkiye Kamu-Sen’e ziyaret

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.
NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.   Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Türk Haber-Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç tarafından karşılanan Saadet Partisi kadın kolları heyeti partinin güncel gelişmelere ilişkin düşüncelerini dile getirdi.   Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Türk Haber-Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç tarafından karşılanan Saadet Partisi kadın kolları heyeti partinin güncel gelişmelere ilişkin düşüncelerini dile getirdi.

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.