Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rasim Arı, ‘Kimseye ihanet etmedim’

SİYASET 19.04.2021 - 21:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Rasim Arı, ‘Kimseye ihanet etmedim’

Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
  Nevşehir’in önceki dönem Belediye Başkanı olan Rasim Arı eşi Melek Arı ile sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Arı canlı yayında yaptığı açıklamada ben kimseye ihanet etmedim, ben asla kimsenin arkasından iş çevirmedim çevirmem de dedi.   Arı, “ Ben hayatım boyunca kimseye ihanet etmedim. Ben asla arkadan iş çevirmem. Benim için kaseti var diyorlar. Hiç aranızda benim kasetimi izleyen oldu mu? Benim kasetimi gören var mı? Varsa lütfen biri çıkıp söylesin. Evet ben izledim desin. O kaset nedir biliyor musunuz. Benim Belediye Başkanlığı görevimde yaptığım konuşmaların belli yerlerini kesip kesip montajlamışlar. Bu adam parti teşkilatlarını umursamıyor havası vermişler. Benim tek bildiğim kast budur. Sonra diyelim li benim kasetim var. Bu kimi ilgilendirir. Sadece eşim Melek Arı’yı ilgilendirir. Ben kimseye bel altı vurmadım.  Ben bugüne kadar tehdide, şantaja, hırsızlığa, kolpacılığa izin vermedim bundan sonra da asla vermem. Elimizde bilgi belge var diyenlere sesleniyorum. Varsa elinde belge olan biri Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etmezse şerefsizdir. Bir Allah’ın kulu beni bağ evinde basmamıştır” dedi.
Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 

Nevşehir’in önceki dönem Belediye Başkanı olan Rasim Arı eşi Melek Arı ile sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Arı canlı yayında yaptığı açıklamada ben kimseye ihanet etmedim, ben asla kimsenin arkasından iş çevirmedim çevirmem de dedi.

 

Arı, “ Ben hayatım boyunca kimseye ihanet etmedim. Ben asla arkadan iş çevirmem. Benim için kaseti var diyorlar. Hiç aranızda benim kasetimi izleyen oldu mu? Benim kasetimi gören var mı? Varsa lütfen biri çıkıp söylesin. Evet ben izledim desin. O kaset nedir biliyor musunuz. Benim Belediye Başkanlığı görevimde yaptığım konuşmaların belli yerlerini kesip kesip montajlamışlar. Bu adam parti teşkilatlarını umursamıyor havası vermişler. Benim tek bildiğim kast budur. Sonra diyelim li benim kasetim var. Bu kimi ilgilendirir. Sadece eşim Melek Arı’yı ilgilendirir. Ben kimseye bel altı vurmadım.  Ben bugüne kadar tehdide, şantaja, hırsızlığa, kolpacılığa izin vermedim bundan sonra da asla vermem. Elimizde bilgi belge var diyenlere sesleniyorum. Varsa elinde belge olan biri Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etmezse şerefsizdir. Bir Allah’ın kulu beni bağ evinde basmamıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.