Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ramazan ayında vatandaşın tercihi yine Pazaryeri

NEVŞEHİR 26.04.2021 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ramazan ayında vatandaşın tercihi yine Pazaryeri

Mübarek Ramazan ayını ortaladığımız şu günlerde vatandaşın haftalık sebze meyve ve diğer ürünler konusunda öncelikli tercihi yine Pazaryeri oluyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Ramazan ayını ortaladığımız şu günlerde vatandaşın haftalık sebze meyve ve diğer ürünler konusunda öncelikli tercihi yine Pazaryeri oluyor.     Salgın tedbirleri çerçevesinde Pazartesi ve Salı günleri kurulan Nevşehir Pazaryerinde hem alışverişlerini hem de vakitlerini geçirmek için vatandaşların pazaryerine ilgisinin sürdüğü gözleniyor.     Bir alışveriş merkezinde sunulan konforun kendilerine sunulduğu Pazaryerinden ihtiyaçlarını alan vatandaşların Pazaryeri girişinde ateşleri ölçülüyor, dezenfektan sıkılıyor.  
Mübarek Ramazan ayını ortaladığımız şu günlerde vatandaşın haftalık sebze meyve ve diğer ürünler konusunda öncelikli tercihi yine Pazaryeri oluyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Ramazan ayını ortaladığımız şu günlerde vatandaşın haftalık sebze meyve ve diğer ürünler konusunda öncelikli tercihi yine Pazaryeri oluyor.  

 

Salgın tedbirleri çerçevesinde Pazartesi ve Salı günleri kurulan Nevşehir Pazaryerinde hem alışverişlerini hem de vakitlerini geçirmek için vatandaşların pazaryerine ilgisinin sürdüğü gözleniyor.  

 

Bir alışveriş merkezinde sunulan konforun kendilerine sunulduğu Pazaryerinden ihtiyaçlarını alan vatandaşların Pazaryeri girişinde ateşleri ölçülüyor, dezenfektan sıkılıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.