MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özhaseki, İl Genel Meclis Başkanlığı için Dinç’i işaret etti

SİYASET 02.04.2021 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özhaseki, İl Genel Meclis Başkanlığı için Dinç’i işaret etti

AK Parti’de geçtiğimiz günlerde yaşanan İl Genel Meclis Başkanlığı kaosuna son noktayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki koydu.
  AK Parti’de geçtiğimiz günlerde ayyuka çıkan İl Genel Meclis Başkanlığı krizinde son noktayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki koydu.   Son yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında İl Genel Meclis Başkan adaylığını bir dönem Gürbüz Dinç ikinci dönem ise Serkan Feralan’ın yapması konusunda verilen sözlerin ardından 1 Nisan tarihinde ikinci dönem meclis başkanlığı seçimleri yapıldı. Bu süreçte AK Parti teşkilatı tarafından verilen sözlerin yapılan anlaşmanın ardından İl Genel Meclis Başkanlığı için Serkan Feralan ismi ortaya atıldı. Mevcut İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ise AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün desteklemesi sonrasında yeniden aday olmak istediğini İl Başkanlığına iletti. Yapılan görüşmelerin ardından AK Parti teşkilatlarının Serkan Feralan ismini öne sürmesinin ardından ise ortaya çıkan Meclis Başkanlığı krizi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin mevcut İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’i işaret etmesi ile sona erdi.
AK Parti’de geçtiğimiz günlerde yaşanan İl Genel Meclis Başkanlığı kaosuna son noktayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki koydu.

 

AK Parti’de geçtiğimiz günlerde ayyuka çıkan İl Genel Meclis Başkanlığı krizinde son noktayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki koydu.

 

Son yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında İl Genel Meclis Başkan adaylığını bir dönem Gürbüz Dinç ikinci dönem ise Serkan Feralan’ın yapması konusunda verilen sözlerin ardından 1 Nisan tarihinde ikinci dönem meclis başkanlığı seçimleri yapıldı. Bu süreçte AK Parti teşkilatı tarafından verilen sözlerin yapılan anlaşmanın ardından İl Genel Meclis Başkanlığı için Serkan Feralan ismi ortaya atıldı. Mevcut İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ise AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün desteklemesi sonrasında yeniden aday olmak istediğini İl Başkanlığına iletti. Yapılan görüşmelerin ardından AK Parti teşkilatlarının Serkan Feralan ismini öne sürmesinin ardından ise ortaya çıkan Meclis Başkanlığı krizi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin mevcut İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’i işaret etmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.