MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel insanlar Göreme’de ATV turuna katıldı

GÜNCEL 09.07.2021 - 19:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel insanlar Göreme’de ATV turuna katıldı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde özel insanlar için ATV turu düzenlendi.
  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adem Akdoğan’ın düzenlemiş olduğu ve Göreme Belediyesi’nin destekleriyle 8 Temmuz günü gerçekleşen projede; özel çocuklarımızı aileleriyle birlikte Göreme’de ağırlayarak ATV turu yapıldı.   ATV turu kapsamında özel çocuklar,  Kılıçlar Vadisi, Güllüdere ve Kızlar Manastırını gezdi.   Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren açıklamasında, “Projeye öncülük eden H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Yusuf Çağlayan ve ATV turunu düzenleyen Adem Akdoğan’a teşekkür ederim. Göreme Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak her daim sosyal sorumluluk projelerinin destekçisiyim. Hayatı, sevgiyle, saygıyla ve farkındalıkla özel çocuklarımız için daha anlamlı kılabiliriz” dedi.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde özel insanlar için ATV turu düzenlendi.

 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adem Akdoğan’ın düzenlemiş olduğu ve Göreme Belediyesi’nin destekleriyle 8 Temmuz günü gerçekleşen projede; özel çocuklarımızı aileleriyle birlikte Göreme’de ağırlayarak ATV turu yapıldı.

 

ATV turu kapsamında özel çocuklar,  Kılıçlar Vadisi, Güllüdere ve Kızlar Manastırını gezdi.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren açıklamasında, “Projeye öncülük eden H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Yusuf Çağlayan ve ATV turunu düzenleyen Adem Akdoğan’a teşekkür ederim. Göreme Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak her daim sosyal sorumluluk projelerinin destekçisiyim. Hayatı, sevgiyle, saygıyla ve farkındalıkla özel çocuklarımız için daha anlamlı kılabiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.