MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ölüm Yolu Yeniden Düzenleniyor

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2014 - 21:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ölüm Yolu Yeniden Düzenleniyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında ölümlü trafik kazalarının yaşandığı yol yeniden düzenleniyor.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Yıllarca tehlike arz eden ve ölümlü trafik kazaları ile sonuçlanan çatal dağ mevkiindeki yol düzenleme çalışmalarına başlandığını ve en kısa sürede çalışmanın tamamlanacağını söyledi.   Yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından söz konusu güzergahta kaza yaşanmamasını arzuladıklarını dile getiren Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, “İnşallah yapacağımız çalışma sonucunda geçtiğimiz yıllarda sık sık yaşanan ölümlü kazalar son bulacak” diye konuştu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında ölümlü trafik kazalarının yaşandığı yol yeniden düzenleniyor.
 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Yıllarca tehlike arz eden ve ölümlü trafik kazaları ile sonuçlanan çatal dağ mevkiindeki yol düzenleme çalışmalarına başlandığını ve en kısa sürede çalışmanın tamamlanacağını söyledi.
 
Yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından söz konusu güzergahta kaza yaşanmamasını arzuladıklarını dile getiren Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, “İnşallah yapacağımız çalışma sonucunda geçtiğimiz yıllarda sık sık yaşanan ölümlü kazalar son bulacak” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.