MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar belediyesi araç filosunu genişletiyor

BELEDİYELER 22.04.2021 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar belediyesi araç filosunu genişletiyor

Ortahisar belediyesi araç filosunu Sağlık bakanlığından aldığı cenaze nakil aracı ve revizyonunu yaptırdığı arazöz ile genişletti.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar belediyesi araç filosunu Sağlık bakanlığından aldığı cenaze nakil aracı ve revizyonunu yaptırdığı arazöz ile genişletti.     Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Revizyonunu yaptırdığımız Arazözümüz ve Sağlık Bakanlığımızdan hibe gelen Cenaze Nakil Aracımız, Ortahisar'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Hibe konusunda desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe ile İlçe Başkanımız Sayın Oğuz Kahraman'a teşekkür ederiz" dedi.   
Ortahisar belediyesi araç filosunu Sağlık bakanlığından aldığı cenaze nakil aracı ve revizyonunu yaptırdığı arazöz ile genişletti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar belediyesi araç filosunu Sağlık bakanlığından aldığı cenaze nakil aracı ve revizyonunu yaptırdığı arazöz ile genişletti.  

 

Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Revizyonunu yaptırdığımız Arazözümüz ve Sağlık Bakanlığımızdan hibe gelen Cenaze Nakil Aracımız, Ortahisar'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Hibe konusunda desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe ile İlçe Başkanımız Sayın Oğuz Kahraman'a teşekkür ederiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.