MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediye Başkanının hukuk zaferi

BELEDİYELER 27.05.2021 - 12:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar Belediye Başkanının hukuk zaferi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, belediye olarak kazandıkları bir hukuk zaferini kamuoyuyla paylaştı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, belediye olarak kazandıkları bir hukuk zaferini kamuoyuyla paylaştı.     Ateş, "Çok şükür eski Paris Motel Kamping ve eski Belediye Binamızı geri almak için; yaklaşık 1,5 yıl önce başlattığımız hukuki sürecin ilk ayağı olan Ürgüp Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki davamızı kazandık. İnşallah en kısa süre zarfında, değerleri 25 Milyon TL'yi bulan her iki taşınmazın tapularını da alırız. Bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı özellikle Belediye Dava Vekilimiz Av. Özge Tüfekçi'ye ve bu tarihi davanın açılabilmesi için Evet oyu veren Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, belediye olarak kazandıkları bir hukuk zaferini kamuoyuyla paylaştı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, belediye olarak kazandıkları bir hukuk zaferini kamuoyuyla paylaştı.  

 

Ateş, "Çok şükür eski Paris Motel Kamping ve eski Belediye Binamızı geri almak için; yaklaşık 1,5 yıl önce başlattığımız hukuki sürecin ilk ayağı olan Ürgüp Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki davamızı kazandık. İnşallah en kısa süre zarfında, değerleri 25 Milyon TL'yi bulan her iki taşınmazın tapularını da alırız. Bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı özellikle Belediye Dava Vekilimiz Av. Özge Tüfekçi'ye ve bu tarihi davanın açılabilmesi için Evet oyu veren Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.