MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NZO Başkanı Kahraman'dan teşekkür ziyareti

GÜNCEL 10.07.2021 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NZO Başkanı Kahraman'dan teşekkür ziyareti

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.     Ziyaretlerinden dolayı Başkan Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Yasin Güneş, "Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kayave Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Yurdusev in TMO'nun Patates alımındaki gösterdikleri gayretleri için ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Her zaman çiftçimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.   
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.  

 

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Yasin Güneş, "Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Kayave Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Yurdusev in TMO'nun Patates alımındaki gösterdikleri gayretleri için ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Her zaman çiftçimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.