Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Noter Ahmet Göktaş’ın acı günü

NEVŞEHİR 03.02.2020 - 09:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Noter Ahmet Göktaş’ın acı günü

Nevşehir’de uzun yıllar avukatlık görevi yapmasının ardından noter olarak görevine devam eden Ahmet Göktaş’ın annesi vefat etti.
  Nevşehir’de uzun yıllar avukatlık yapan bir dönem CHP İl Başkanlığı görevinde de bulunan noter Ahmet Göktaş’ın annesi Bedriye Göktaş vefat etti. Merhume Bedriye Göktaş’ın cenaze öğle namazına müteakip Alibey Camiinde  kılınacak cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığına defnedilecek.   Merhume Bedriye Göktaş’a Allah’tan rahmet, başta Ahmet Göktaş olmak üzere kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Nevşehir’de uzun yıllar avukatlık görevi yapmasının ardından noter olarak görevine devam eden Ahmet Göktaş’ın annesi vefat etti.

 

Nevşehir’de uzun yıllar avukatlık yapan bir dönem CHP İl Başkanlığı görevinde de bulunan noter Ahmet Göktaş’ın annesi Bedriye Göktaş vefat etti. Merhume Bedriye Göktaş’ın cenaze öğle namazına müteakip Alibey Camiinde  kılınacak cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığına defnedilecek.

 

Merhume Bedriye Göktaş’a Allah’tan rahmet, başta Ahmet Göktaş olmak üzere kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.