Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan yardım seferberliği

NEVŞEHİR 15.02.2020 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan yardım seferberliği

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler için yardım seferberliği başlatıldı.
  İl Merkezi, ilçe ve beldelerde büyük bir titizlikle tespiti yapılan ihtiyaç sahibi 112 öğrenciye bot, 250 öğrenciye kaban ve mont, bin öğrenciye kitap, 30 aileye ise kuru gıda kolisi ve kışlık yakacak yardımı yapıldı.   Teşkilat içerisinden görevlendirilen 18 ayrı ekip, il genelinde bu ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaşarak yardımların yerine ulaşmasını sağladı. Öğrenci ve aileler yardım ekibini karşılarında görünce büyük sevinç yaşadı. Bazı öğrenciler ise heyete sarılarak gözyaşları içerisinde teşekkürleri iletti. Ülkü Ocakları’nın başlattığı bu seferberlik il genelinde büyük takdir toplarken, Ocak Başkanı Kış boyunca bu yardımların devam edeceğini ifade etti.   Başkan destek verenlere teşekkür etti   Nevşehir il merkezi, ilçe, belde ve köylerimizde oluşturduğumuz 18 ayrı ekip ile bin 362 öğrenciye bot, kaban ve kitap yardımında bulunduk. Ayrıca tespit ettiğimiz 30 ihtiyaç sahibi ailemize de kuru gıda kolisi ve kışlık kömür yardımında bulunduk. Bu başlattığımız seferberlik gerçekten bizler için çok çok önemliydi.  Bu yardım seferberliğimiz bu kış boyunca devam edecek. Seferberlikte bizlere maddi ve manevi destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler için yardım seferberliği başlatıldı.

 

İl Merkezi, ilçe ve beldelerde büyük bir titizlikle tespiti yapılan ihtiyaç sahibi 112 öğrenciye bot, 250 öğrenciye kaban ve mont, bin öğrenciye kitap, 30 aileye ise kuru gıda kolisi ve kışlık yakacak yardımı yapıldı.

 

Teşkilat içerisinden görevlendirilen 18 ayrı ekip, il genelinde bu ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaşarak yardımların yerine ulaşmasını sağladı. Öğrenci ve aileler yardım ekibini karşılarında görünce büyük sevinç yaşadı. Bazı öğrenciler ise heyete sarılarak gözyaşları içerisinde teşekkürleri iletti. Ülkü Ocakları’nın başlattığı bu seferberlik il genelinde büyük takdir toplarken, Ocak Başkanı Kış boyunca bu yardımların devam edeceğini ifade etti.

 

Başkan destek verenlere teşekkür etti

 

Nevşehir il merkezi, ilçe, belde ve köylerimizde oluşturduğumuz 18 ayrı ekip ile bin 362 öğrenciye bot, kaban ve kitap yardımında bulunduk. Ayrıca tespit ettiğimiz 30 ihtiyaç sahibi ailemize de kuru gıda kolisi ve kışlık kömür yardımında bulunduk. Bu başlattığımız seferberlik gerçekten bizler için çok çok önemliydi.  Bu yardım seferberliğimiz bu kış boyunca devam edecek. Seferberlikte bizlere maddi ve manevi destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.