MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir şehidini uğurladı

GÜNCEL 08.07.2021 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir şehidini uğurladı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Suriye'den açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Astsubay Astçavuş Cihan Çifcibaşı'nın cenazesi, memleketi Nevşehir'de toprağa verildi.
  Şehit Çifcibaşı için Derinkuyu ilçesi Çakıllı köyü Eski Cami'de düzenlenen cenaze törenine, şehidin annesi Dudu, babası Resul Çiftcibaşı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İlçe ve belde belediye başkanları askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.   Şehidin cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu burada yaptığı konuşmada şehit ailesine başsağlığı dilerken baba Resul Çiftcibaşı ile yakından ilgilendi.   İl Müftüsü Celallettin Altunkaya’nın kıldırdığı cenaze namazı sonrasında şehit Çifcibaşı'nın naaşı, köy mezarlığına defnedildi.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Suriye'den açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Astsubay Astçavuş Cihan Çifcibaşı'nın cenazesi, memleketi Nevşehir'de toprağa verildi.

 

Şehit Çifcibaşı için Derinkuyu ilçesi Çakıllı köyü Eski Cami'de düzenlenen cenaze törenine, şehidin annesi Dudu, babası Resul Çiftcibaşı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İlçe ve belde belediye başkanları askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Şehidin cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu burada yaptığı konuşmada şehit ailesine başsağlığı dilerken baba Resul Çiftcibaşı ile yakından ilgilendi.

 

İl Müftüsü Celallettin Altunkaya’nın kıldırdığı cenaze namazı sonrasında şehit Çifcibaşı'nın naaşı, köy mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.