Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir, Kayseri’nin bir ilçesi mi?

GÜNCEL 16.04.2021 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir, Kayseri’nin bir ilçesi mi?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın sosyal medya hesaplarından Kayseri tanıtımında Nevşehir'in sanki Kayseri’nin bir ilçesiymiş gibi göstermesi büyük tepki çekti.
  Turizm Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç sosyal medya hesaplarından bir tanıtım videosu yayınladı Yayınlanan videoda Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıklarıyla havalanan balon turlarını ve peribacalarını Kayseri’nin bir ilçesiymiş gibi yayınlaması büyük tepkilere neden oldu.   Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın AK Partili olması ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Kayseri olması nedeniyle ise Nevşehir’de bulunan AK Partili siyasetçilerin bu tanıtım videosuna ses çıkartmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın sosyal medya hesaplarından Kayseri tanıtımında Nevşehir'in sanki Kayseri’nin bir ilçesiymiş gibi göstermesi büyük tepki çekti.

 

Turizm Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç sosyal medya hesaplarından bir tanıtım videosu yayınladı Yayınlanan videoda Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın ilk ışıklarıyla havalanan balon turlarını ve peribacalarını Kayseri’nin bir ilçesiymiş gibi yayınlaması büyük tepkilere neden oldu.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın AK Partili olması ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Kayseri olması nedeniyle ise Nevşehir’de bulunan AK Partili siyasetçilerin bu tanıtım videosuna ses çıkartmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.