Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de tam kapandık

NEVŞEHİR 01.05.2021 - 11:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de tam kapandık

Türkiye genelinde uygulanan tam kapanma Nevşehir'i de derin bir sessizliğe bürüdü.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde uygulanan tam kapanma Nevşehir'i de derin bir sessizliğe bürüdü.     Sabahın erken saatlerinden itibaren insanların yoğun olarak kullandığı, cadde ve sokaklar boşaldı. Tam kapanmaya Nevşehir halkının genel itibariyle riayet ettiği gözlendi.     Atatürk bulvarında sokağa çıkma izni bulunan kişilerin araçlarıyla sessizliği bozduğu Nevşehir il merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Nejdet Ersan Parkı, ATM'lerin bulunduğu alanda bomboş kaldı.     Cadde ve sokaklarda belediye temizlik görevlileri ve zaruri ihtiyaçlarını gidermek isteyen kişilerin dışında kimse yoktu.  
Türkiye genelinde uygulanan tam kapanma Nevşehir'i de derin bir sessizliğe bürüdü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde uygulanan tam kapanma Nevşehir'i de derin bir sessizliğe bürüdü.  

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren insanların yoğun olarak kullandığı, cadde ve sokaklar boşaldı. Tam kapanmaya Nevşehir halkının genel itibariyle riayet ettiği gözlendi.  

 

Atatürk bulvarında sokağa çıkma izni bulunan kişilerin araçlarıyla sessizliği bozduğu Nevşehir il merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Nejdet Ersan Parkı, ATM'lerin bulunduğu alanda bomboş kaldı.  

 

Cadde ve sokaklarda belediye temizlik görevlileri ve zaruri ihtiyaçlarını gidermek isteyen kişilerin dışında kimse yoktu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.