Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Filiz Kılıç rüzgarı esecek

SİYASET 02.04.2021 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de Filiz Kılıç rüzgarı esecek

MHP’de gerçekleştirilen kurultayın ardından MHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’de Cumhur ittifakının kilit noktası olacak.
  AK Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur ittifakı sonunda Nevşehir’de de MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile sağlanacak. Nitekim her ne kadar Cumhur ittifakı adı olsa da Nevşehir’de bugüne kadar bazı AK Partililer tarafından MHP sanki muhalefet partisiymiş edası verilmesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın çalışmaları ile sona ermesi bekleniyor.   Cumhur ittifakına bugüne kadar Nevşehir’de en çok MHP’liler sahip çıkarken bazı AK Partili isimlerin Cumhur ittifakı adı altında MHP İl Başkanlığının yanı sıra partilileri görmezden gelmesi Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın Nevşehir’de yapacağı hamleler ile sona ermesi bekleniyor.
MHP’de gerçekleştirilen kurultayın ardından MHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’de Cumhur ittifakının kilit noktası olacak.

 

AK Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur ittifakı sonunda Nevşehir’de de MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile sağlanacak. Nitekim her ne kadar Cumhur ittifakı adı olsa da Nevşehir’de bugüne kadar bazı AK Partililer tarafından MHP sanki muhalefet partisiymiş edası verilmesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın çalışmaları ile sona ermesi bekleniyor.

 

Cumhur ittifakına bugüne kadar Nevşehir’de en çok MHP’liler sahip çıkarken bazı AK Partili isimlerin Cumhur ittifakı adı altında MHP İl Başkanlığının yanı sıra partilileri görmezden gelmesi Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın Nevşehir’de yapacağı hamleler ile sona ermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.