MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de ekmeğe yine zam geliyor

NEVŞEHİR 17.06.2021 - 19:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de ekmeğe yine zam geliyor

Korona virüs salgını vatandaşı olduğu kadar bu süreçte artan maliyetleri artık kaldıramaz olan esnafı da olumsuz etkilemeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgını vatandaşı olduğu kadar bu süreçte artan maliyetleri artık kaldıramaz olan esnafı da olumsuz etkilemeye devam ediyor.     Ülke genelinde 42 ilde kuralık sıkıntısı çekileceğinin açıklanmasının yanında vatandaşın sofrasına koyduğu ekmekte, dolayısıyla un fiyatlarında da ciddi sıkıntılar yaşanıyor.   Son aylarda un fiyatlarına yapılan zamlar fırıncıları canından bezdirdi. Öyle ki Türkiye genelindeki bir çok Fırıncılar Odası da ekmeğin 2 TL den satılmaya başlanması için bağlı oldukları Esnaf odaları birlik başkanlıklarına ve belediyelere başvurmuş durumda.   Fırıncılar Odası Başkan Vekili Caner Erdoğan, benzer bir durumun Nevşehir'de de geçerli olduğunu belirtirken, un fiyatlarının her geçen gün artması karşısında maliyetlerini karşılayamaz hale gelen fırıncılar çok yakın bir sürede ekmek zammı talebinde bulunmak için gerekli çalışmayı yapacaklarını dolayısıyla fırıncı esnafını da düşünmek zorunda olduklarını söylediler.     Bakalım un fiyatları mı düşecek yoksa ekmek mı zamlanacak?.  
Korona virüs salgını vatandaşı olduğu kadar bu süreçte artan maliyetleri artık kaldıramaz olan esnafı da olumsuz etkilemeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgını vatandaşı olduğu kadar bu süreçte artan maliyetleri artık kaldıramaz olan esnafı da olumsuz etkilemeye devam ediyor.  

 

Ülke genelinde 42 ilde kuralık sıkıntısı çekileceğinin açıklanmasının yanında vatandaşın sofrasına koyduğu ekmekte, dolayısıyla un fiyatlarında da ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

 

Son aylarda un fiyatlarına yapılan zamlar fırıncıları canından bezdirdi. Öyle ki Türkiye genelindeki bir çok Fırıncılar Odası da ekmeğin 2 TL den satılmaya başlanması için bağlı oldukları Esnaf odaları birlik başkanlıklarına ve belediyelere başvurmuş durumda.  

Fırıncılar Odası Başkan Vekili Caner Erdoğan, benzer bir durumun Nevşehir'de de geçerli olduğunu belirtirken, un fiyatlarının her geçen gün artması karşısında maliyetlerini karşılayamaz hale gelen fırıncılar çok yakın bir sürede ekmek zammı talebinde bulunmak için gerekli çalışmayı yapacaklarını dolayısıyla fırıncı esnafını da düşünmek zorunda olduklarını söylediler.  

 

Bakalım un fiyatları mı düşecek yoksa ekmek mı zamlanacak?.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.