Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de bugün yine kar yağışı bekleniyor

GÜNCEL 08.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de bugün yine kar yağışı bekleniyor

Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren yağan yoğun kar yağışı gece boyunca devam etti.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarının ardından dün akşam saatlerinde Nevşehir’de yağan yoğun kar yağışı ile birlikte il merkezinde kar kalınlığı 24 cm olarak ölçüldü.   Sabah saatlerinde kar yağışı yerini soğuk havaya bırakmasının ardından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün de kar yağışı devam edecek. Belli aralıklarla yağması beklenen kar yağışı ile birlikte günün en yüksek hava sıcaklığı -4 derece en düşük hava sıcaklığı ise *7 derece olması tahmin ediliyor.  
Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren yağan yoğun kar yağışı gece boyunca devam etti.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarının ardından dün akşam saatlerinde Nevşehir’de yağan yoğun kar yağışı ile birlikte il merkezinde kar kalınlığı 24 cm olarak ölçüldü.

 

Sabah saatlerinde kar yağışı yerini soğuk havaya bırakmasının ardından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün de kar yağışı devam edecek. Belli aralıklarla yağması beklenen kar yağışı ile birlikte günün en yüksek hava sıcaklığı -4 derece en düşük hava sıcaklığı ise *7 derece olması tahmin ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.