MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Bir İlk! TosTos Park Açıldı

KÜLTÜR-SANAT 29.06.2018 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Bir İlk! TosTos Park Açıldı

Nevşehir’de çocuklu ailelere özel olarak hazırlanmış olan TosTos Park Kafe Joy hizmete açıldı.
  Nevşehir’de büyük bir boşluğu doldurmak üzere açılan TosTos Park Joy Kafe artık çocuklu ailelerin vazgeçilmez mekanı olacak. Siz kafede yemeğinizi yiyip çayınızı yudumlarken çocuğunuz ise TosTos Park’ta uzman kadrosuyla keyifli dakikalar geçirecek.  TosTos Park Joy Kafe işletme sahibi Kübra Benli, Nevşehir’de büyük bir boşluğu doldurmak için böylesine bir işletmeyi hizmete açtıklarını ifade ederken tüm Nevşehir halkını TosTos Park Kafe Joy’a davet etti.   İşletme sahibi Kübra Benli, 400 metre karelik oyun alanımız ile 0-3 yaş çocuklar için alanında uzman Çocuk Gelişimi Bölümü mezunlarının denetiminde hizmet veriyoruz. Tabi ki işletmemiz 0-3 yaşın yanı sıra 12 yaşa kadar hitap etmektedir. Çocuklar oyun alanımızda doyasıya eğlenirken aileler ise kafe kısmımızda hoşça vakit geçirebilecekler. Tüm bunların yanı sıra işletmemizde doğum günü, söz ve nişan gibi programlarda da hizmet veriyoruz. Tüm Nevşehir halkımızı TosTos Park Joy Kafemize bekliyoruz” dedi.
Nevşehir’de çocuklu ailelere özel olarak hazırlanmış olan TosTos Park Kafe Joy hizmete açıldı.

 

Nevşehir’de büyük bir boşluğu doldurmak üzere açılan TosTos Park Joy Kafe artık çocuklu ailelerin vazgeçilmez mekanı olacak. Siz kafede yemeğinizi yiyip çayınızı yudumlarken çocuğunuz ise TosTos Park’ta uzman kadrosuyla keyifli dakikalar geçirecek.  TosTos Park Joy Kafe işletme sahibi Kübra Benli, Nevşehir’de büyük bir boşluğu doldurmak için böylesine bir işletmeyi hizmete açtıklarını ifade ederken tüm Nevşehir halkını TosTos Park Kafe Joy’a davet etti.

 

İşletme sahibi Kübra Benli, 400 metre karelik oyun alanımız ile 0-3 yaş çocuklar için alanında uzman Çocuk Gelişimi Bölümü mezunlarının denetiminde hizmet veriyoruz. Tabi ki işletmemiz 0-3 yaşın yanı sıra 12 yaşa kadar hitap etmektedir. Çocuklar oyun alanımızda doyasıya eğlenirken aileler ise kafe kısmımızda hoşça vakit geçirebilecekler. Tüm bunların yanı sıra işletmemizde doğum günü, söz ve nişan gibi programlarda da hizmet veriyoruz. Tüm Nevşehir halkımızı TosTos Park Joy Kafemize bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.