MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı

GÜNCEL 09.04.2021 - 21:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Nevşehir’de 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00 itibarıyla başladı.
  Covid-19 haritasında yüksek riskli iller arasında yer alan Nevşehir’de ikinci kez 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Nevşehir’de bu akşam başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri şehrin ana caddelerinde adeta kuş uçurtmuyor.   Nevşehir’de bu akşam başlayan sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi sabah 05.00’te sona erecek. Nevşehir’de vatandaşlar Cumartesi ve Pazar günleri evlerine yakın olan bakkal ve marketlerden ihtiyaçlarını alabilecekler.   Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanma biçimine göre Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuru yemişçiler, 10.00-17.00 saatlerinde açık olacak. Yine belirtilen süre içinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar ve kuru yemişçiler, telefonla ya da on-line olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecek.   Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.   Lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı tarzı iş yerleri, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-24.00 saatlerinde paket servise devam edebilecek.   On-line sipariş firmaları da Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-24.00 saatlerinde siparişleri teslim edebilecek.   Açıklamada, kısıtlamanın uygulandığı günlerde vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı.
Nevşehir’de 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00 itibarıyla başladı.

 

Covid-19 haritasında yüksek riskli iller arasında yer alan Nevşehir’de ikinci kez 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Nevşehir’de bu akşam başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri şehrin ana caddelerinde adeta kuş uçurtmuyor.

 

Nevşehir’de bu akşam başlayan sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi sabah 05.00’te sona erecek. Nevşehir’de vatandaşlar Cumartesi ve Pazar günleri evlerine yakın olan bakkal ve marketlerden ihtiyaçlarını alabilecekler.

 

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanma biçimine göre Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuru yemişçiler, 10.00-17.00 saatlerinde açık olacak. Yine belirtilen süre içinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar ve kuru yemişçiler, telefonla ya da on-line olarak aldıkları siparişleri teslim edebilecek.

 

Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.

 

Lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı tarzı iş yerleri, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-24.00 saatlerinde paket servise devam edebilecek.

 

On-line sipariş firmaları da Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-24.00 saatlerinde siparişleri teslim edebilecek.

 

Açıklamada, kısıtlamanın uygulandığı günlerde vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.