MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 3 otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

ASAYİŞ 21.04.2021 - 21:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de 3 otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Nevşehir’de üç otomobilin çarptığı 40 yaşındaki kadın tedavi için kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
  Edinilen bilgilere göre, 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde karşıdan karşıya geçmekte olan 40 yaşındaki Derya Ergüven’e ilk olarak Ahmet Kürşat T. yönetimindeki 34 BYR 360 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolda savrulan genç kadına yoldan geçmekte olan Uğur T. yönetimindeki 50 AAZ 946 plakalı otomobil ve Ali Y. yönetimindeki 50 SB 969 plakalı otomobillerde arka arkaya çarptı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Genç kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.   Genç kadına çarpan otomobil sürücülerinden Ali Yaprakçı ifadesinin ardından serbest bırakılırken diğer sürücüler Ahmet Kürşat Tekgül ve Uğur Tatlı gözaltına alındı.
Nevşehir’de üç otomobilin çarptığı 40 yaşındaki kadın tedavi için kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre, 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde karşıdan karşıya geçmekte olan 40 yaşındaki Derya Ergüven’e ilk olarak Ahmet Kürşat T. yönetimindeki 34 BYR 360 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yolda savrulan genç kadına yoldan geçmekte olan Uğur T. yönetimindeki 50 AAZ 946 plakalı otomobil ve Ali Y. yönetimindeki 50 SB 969 plakalı otomobillerde arka arkaya çarptı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Genç kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Genç kadına çarpan otomobil sürücülerinden Ali Yaprakçı ifadesinin ardından serbest bırakılırken diğer sürücüler Ahmet Kürşat Tekgül ve Uğur Tatlı gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.