MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’un Sultan Ligi yolundaki play-off rakipleri belli oldu

SPOR 07.04.2021 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor’un Sultan Ligi yolundaki play-off rakipleri belli oldu

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig’inde Nevşehir’i başarıyla temsil eden Nevşehir Belediyespor’un play-off yarı final gruplarında karşılaşacağı rakipleri belli oldu.
  Kadınlar 1. Lig’inde son maçını hafta sonu Gaziantep temsilcisi Merinos ile oynayan kırmızı beyazlılar normal sezonu 41 puanla üçüncü sırada tamamladı.   Nevşehir Belediyespor ikinci kez mücadele ettiği ligde büyük bir başarıya imza atarak adını play-off gruplarına yazdırmayı başardı.   Kırmızı beyazlı ekibin mücadele ettiği B Grubunda play-off yarı final etabı oynamaya hak kazanan diğer takımlar ise Bolu Belediyesi, Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ve Adam Voleybol takımları oldu.   13 Nisan’da Bursa’da başlayacak yarı final maçları öncesi Nevşehir Belediyespor’un yarı finaldeki rakipleri de belli oldu.   Kırmızı beyazlı temsilcimiz yarı final play-off 1. Grupta 13, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Sigorta Shop Kalecik Belediyesi, Edremit BLD Altınoluk ve Göztepe ile karşılaşacak.   Nevşehir Belediyespor yarı final müsabakaları sonucunda ilk iki sırada yer alması durumunda ise play-off finaline yükselecek.   A ve B grubunda ilk iki sırayı elde edecek takımların yer alacağı final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. sırayı elde eden takımlar Sultanlar Ligi’ne yükselecek.   Yarı final grupları takımları   1.GRUP Sigorta Shop Kalecik BLD Nevşehir BLD Edremit BLD Altınoluk Göztepe   2.GRUP Bolu Belediyespor Adam Voleybol Karşıyaka İBB
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig’inde Nevşehir’i başarıyla temsil eden Nevşehir Belediyespor’un play-off yarı final gruplarında karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

 

Kadınlar 1. Lig’inde son maçını hafta sonu Gaziantep temsilcisi Merinos ile oynayan kırmızı beyazlılar normal sezonu 41 puanla üçüncü sırada tamamladı.

 

Nevşehir Belediyespor ikinci kez mücadele ettiği ligde büyük bir başarıya imza atarak adını play-off gruplarına yazdırmayı başardı.

 

Kırmızı beyazlı ekibin mücadele ettiği B Grubunda play-off yarı final etabı oynamaya hak kazanan diğer takımlar ise Bolu Belediyesi, Sigorta Shop Kalecik Belediyesi ve Adam Voleybol takımları oldu.

 

13 Nisan’da Bursa’da başlayacak yarı final maçları öncesi Nevşehir Belediyespor’un yarı finaldeki rakipleri de belli oldu.

 

Kırmızı beyazlı temsilcimiz yarı final play-off 1. Grupta 13, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde Sigorta Shop Kalecik Belediyesi, Edremit BLD Altınoluk ve Göztepe ile karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyespor yarı final müsabakaları sonucunda ilk iki sırada yer alması durumunda ise play-off finaline yükselecek.

 

A ve B grubunda ilk iki sırayı elde edecek takımların yer alacağı final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. sırayı elde eden takımlar Sultanlar Ligi’ne yükselecek.

 

Yarı final grupları takımları

 

1.GRUP

Sigorta Shop Kalecik BLD

Nevşehir BLD

Edremit BLD Altınoluk

Göztepe

 

2.GRUP

Bolu Belediyespor

Adam Voleybol

Karşıyaka

İBB

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.