MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor son dakikada yıkıldı

SPOR 25.02.2021 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor son dakikada yıkıldı

Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 10 kişi kaldığı Diyarbakır deplasmanından son dakika yediği gol ile maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.
  Misli.com 3.Lig. 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor zorlu Diyarbakır deplasmanında grup lideri Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısının son anlarında Nevşehir Belediyespor’dan Burak Taşdemir’in kırmızı kart ile oyun dışına atılmasının ardından Nevşehir Belediyespor maçın ikinci yarısına 10 kişi çıktı.  Maçın ikinci yarısına atak bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Diyarbekirspor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklense de aradığı golü bulamazken Nevşehir Belediyespor ise kontra ataklar ile gol aradı. Diyarbekirspor maçın 90+5. Dakikasında Okan Dernek’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçta bu skorla sona erdi.
Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 10 kişi kaldığı Diyarbakır deplasmanından son dakika yediği gol ile maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.

 

Misli.com 3.Lig. 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor zorlu Diyarbakır deplasmanında grup lideri Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısının son anlarında Nevşehir Belediyespor’dan Burak Taşdemir’in kırmızı kart ile oyun dışına atılmasının ardından Nevşehir Belediyespor maçın ikinci yarısına 10 kişi çıktı. 

Maçın ikinci yarısına atak bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Diyarbekirspor gol için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklense de aradığı golü bulamazken Nevşehir Belediyespor ise kontra ataklar ile gol aradı. Diyarbekirspor maçın 90+5. Dakikasında Okan Dernek’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçta bu skorla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.