Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Payasspor'u 2 golle geçti

SPOR 14.04.2021 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Payasspor'u 2 golle geçti

Misli.com 3.Lig 1.Grupta ligde kalma mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Payasspor’u 2-10 mağlup etmeyi başardı.
  Misli.com 3.Lig 1.Grup müsabakasında Gazi Stadyumunda oynanan karşılaşmada Nevşehir Belediyespor, Payasspor’u konuk etti. İlk yarısı karşılıklı ataklarla oynanan mücadelenin 21.dakikasında Nevşehir Belediyespor Burak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında konuk ekip Payasspor daha atak bir oyun sergilerken Nevşehir Belediyespor kontra atakla maçın 67.dakikasında Mehmet Kaan Türkmen’in golüyle maçta 2-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maç karşılıklı ataklar ile devam ederken maçın 90 dakikası ev sahibi ekip Nevşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor 30 puan ile 11.sıraya yükselirken ligin 28.haftasında Gazi Stadyumunda Kızılcabölükspor’u konuk edecek.
Misli.com 3.Lig 1.Grupta ligde kalma mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Payasspor’u 2-10 mağlup etmeyi başardı.

 

Misli.com 3.Lig 1.Grup müsabakasında Gazi Stadyumunda oynanan karşılaşmada Nevşehir Belediyespor, Payasspor’u konuk etti. İlk yarısı karşılıklı ataklarla oynanan mücadelenin 21.dakikasında Nevşehir Belediyespor Burak’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında konuk ekip Payasspor daha atak bir oyun sergilerken Nevşehir Belediyespor kontra atakla maçın 67.dakikasında Mehmet Kaan Türkmen’in golüyle maçta 2-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra maç karşılıklı ataklar ile devam ederken maçın 90 dakikası ev sahibi ekip Nevşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor 30 puan ile 11.sıraya yükselirken ligin 28.haftasında Gazi Stadyumunda Kızılcabölükspor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.