Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor galibiyet için hazırlanıyor

SPOR 01.02.2021 - 19:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor galibiyet için hazırlanıyor

Nevşehir Belediyespor, 3. Lig 1. grubun 17. haftasında kendi sahasında oynayacağı Edirne Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
  3.Lig 1. grubun 17.nci haftasında Edirne Belediyespor’u ağırlayacak olan Nevşehir Belediyespor, mücadelesinin hazırlıklarını Teknik Direktör Özgür Zengin nezaretinde Gazi Stadında yaptığı çalışma ile devam etti. Edirne Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasında kendi sahasında Nevşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti. 3 puan parolası ile hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, Edirne Belediyespor karşısında da galibiyet almayı hedefliyor.   Nevşehir Belediyespor, 4 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13.00’de Gazi Stadı'nda Edirne Belediyespor’u konuk edecek. Müsabakayı Muş bölgesinden Mehmet Şükrü Kozcu yönetirken yardımcıları ilse Elazığ bölgesinden Burak Gütek, ve Bitlis Bölgesinden volkan Boz olacak Karşılaşmanın 4. Hakemi Elazığ Bölgesinden Hızır Kurt olacak.   Kırmızı- Beyazlı ekibimizde 4 Sarı kart cezası bulunan Ahmet Eren cezası nedeni ile yer alamayacak.  
Nevşehir Belediyespor, 3. Lig 1. grubun 17. haftasında kendi sahasında oynayacağı Edirne Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

3.Lig 1. grubun 17.nci haftasında Edirne Belediyespor’u ağırlayacak olan Nevşehir Belediyespor, mücadelesinin hazırlıklarını Teknik Direktör Özgür Zengin nezaretinde Gazi Stadında yaptığı çalışma ile devam etti. Edirne Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasında kendi sahasında Nevşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti. 3 puan parolası ile hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, Edirne Belediyespor karşısında da galibiyet almayı hedefliyor.

 

Nevşehir Belediyespor, 4 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13.00’de Gazi Stadı'nda Edirne Belediyespor’u konuk edecek. Müsabakayı Muş bölgesinden Mehmet Şükrü Kozcu yönetirken yardımcıları ilse Elazığ bölgesinden Burak Gütek, ve Bitlis Bölgesinden volkan Boz olacak Karşılaşmanın 4. Hakemi Elazığ Bölgesinden Hızır Kurt olacak.

 

Kırmızı- Beyazlı ekibimizde 4 Sarı kart cezası bulunan Ahmet Eren cezası nedeni ile yer alamayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.