MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi ekipleri caddeleri temizledi

BELEDİYELER 28.02.2021 - 21:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi ekipleri caddeleri temizledi

Nevşehir Belediyesi Temizlik ekipleri, hafta sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek temizlik çalışmalarını kentin birçok alanına yaydı.
  Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Nevşehir Belediyesi, boşalan sokaklarda hummalı bir temizlik çalışması başlattı.   Sabahın erken saatlerinden itibaren cadde ve sokakları köşe bucak temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ana arterler başta olmak üzere yolları ve yaya kaldırımlarını da tazyikli su ile yıkadı.   Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca park, yeşil alan ve mahalle aralarında mıntıka temizliği yaptı. Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda cadde, sokak ve parklar titizlikle temizlenerek atıklar süpürüldü.   Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları da temizlenerek hijyenik bir hale getirildi  
Nevşehir Belediyesi Temizlik ekipleri, hafta sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek temizlik çalışmalarını kentin birçok alanına yaydı.

 

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Nevşehir Belediyesi, boşalan sokaklarda hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren cadde ve sokakları köşe bucak temizleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ana arterler başta olmak üzere yolları ve yaya kaldırımlarını da tazyikli su ile yıkadı.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca park, yeşil alan ve mahalle aralarında mıntıka temizliği yaptı. Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda cadde, sokak ve parklar titizlikle temizlenerek atıklar süpürüldü.

 

Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları da temizlenerek hijyenik bir hale getirildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.