Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’li başkanların örnek dayanışması

SİYASET 24.08.2019 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

MHP’li başkanların örnek dayanışması

Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.   İl Başkanı İlhan Kaya’nın da eşlik ettiği Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanlarının buluşmalarından biri de önceki gün Göreme belediyesinde yaşandı.   Göreme belediye başkanı Ömer Eren’in konuğu olan MHP’li Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi Başkan Eren ile belediye çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

 

İl Başkanı İlhan Kaya’nın da eşlik ettiği Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanlarının buluşmalarından biri de önceki gün Göreme belediyesinde yaşandı.

 

Göreme belediye başkanı Ömer Eren’in konuğu olan MHP’li Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi Başkan Eren ile belediye çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.