Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe'den NTSO Başkanı Parmaksız'a teşekkür

NEVŞEHİR 06.02.2020 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe'den NTSO Başkanı Parmaksız'a teşekkür

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe NTSO Başkanı Arif Parmaksız'a teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili  Yücel Menekşe NTSO Başkanı Arif Parmaksız'a teşekkür etti.   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Partimizin MKYK üyesi ve Eskişehir Milletvekilimiz Harun Karacan’a, 24. Dönem Meclis Başkanımız Cemil Çiçek, önceki dönem Gümrek ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ve Meclis çatısı altında görev yaptığımız milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte ayrı zamanlarda yaptığımız ziyaretlerde bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum.                                Başta sınır kapılarımız olmak üzere ülkemizin birçok alanında yenileme faaliyetleri gösteren GTİ,  modernizasyon projelerinin yüksek finansman yükünü üstlenmekle beraber ekstra vergi geliri sağlamakta olup sınır kapılarındaki verimliliği artırarak dış ticaretin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bununla beraber sınır kapılarında saatler süren beklemeler, dakikalara inmiş ve kilometreleri bulan araç kuyruklarının önüne geçilmiştir. Yapılan yenileme çalışmaları sayesinde sınır kapılarımızda yılda beş milyon araca ve on beş milyonun üzerinde yolcuya hizmet verilmektedir. Bu çalışmalardan dolayı başta TOBB Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Arif Parmaksız’a ve emeği geçenlere şahsım ve milletvekili arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe NTSO Başkanı Arif Parmaksız'a teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Yücel Menekşe NTSO Başkanı Arif Parmaksız'a teşekkür etti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Partimizin MKYK üyesi ve Eskişehir Milletvekilimiz Harun Karacan’a, 24. Dönem Meclis Başkanımız Cemil Çiçek, önceki dönem Gümrek ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ve Meclis çatısı altında görev yaptığımız milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte ayrı zamanlarda yaptığımız ziyaretlerde bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum.

                              

Başta sınır kapılarımız olmak üzere ülkemizin birçok alanında yenileme faaliyetleri gösteren GTİ,  modernizasyon projelerinin yüksek finansman yükünü üstlenmekle beraber ekstra vergi geliri sağlamakta olup sınır kapılarındaki verimliliği artırarak dış ticaretin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bununla beraber sınır kapılarında saatler süren beklemeler, dakikalara inmiş ve kilometreleri bulan araç kuyruklarının önüne geçilmiştir. Yapılan yenileme çalışmaları sayesinde sınır kapılarımızda yılda beş milyon araca ve on beş milyonun üzerinde yolcuya hizmet verilmektedir. Bu çalışmalardan dolayı başta TOBB Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Arif Parmaksız’a ve emeği geçenlere şahsım ve milletvekili arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.