MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurtoğlu Vali ve İl genel meclisi başkanını konuk etti

NEVŞEHİR 10.07.2020 - 10:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kurtoğlu Vali ve İl genel meclisi başkanını konuk etti

Vali İnci Sezer Becel Hacıbektaş ilçesinde Nevşehir'in tek bayan kaymakamına konuk oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Vali İnci Sezer Becel Hacıbektaş ilçesinde Nevşehir'in tek bayan kaymakamına konuk oldu.   Vali Becel ziyaretinde öncelikle İlçe Kaymakamı Kübra Kurtoğlu tarafından karşılandı ve ilçe ile ilgili brifing sunumu yapıldı.   Daha sonra birlikte İlçede yeni kurulan Kadın Kooperatifi temsilcileri ile buluşan Vali  kadınlarla kısa bir tanışma faslından sonra yeni kurulan kadın kooperatifi ile ilgili Valiye kısa bir  bilgilendirme toplantısı yapıldı.   Nevşehir İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç’in de katılımıyla buradan sırasıyla Hacıbektaş Arkeoloji Müzesi, Hacıbektaş Veli Türbesi ve Hacıbektaş Atatürk Evi ziyaret edildi. Öğle molası İlçe Rıfat Kartal Huzurevinde yaşlılar ziyaret edilerek verildi.     Vali Huzurevindeki yaşlılarımızla kısa bir sohbette bulunduktan sonra İlçeye bağlı Hasanlar Köyünde “Sağlıklı İşçiler, Sağlıklı Tarım” Projesi kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile Tarım İşçilerine yönelik tarım işçilerinin konakladığı alana yapılan konteynır tuvalet ve banyo uygulamalarının yerinde incelenmesi yapıldı.
Vali İnci Sezer Becel Hacıbektaş ilçesinde Nevşehir'in tek bayan kaymakamına konuk oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Vali İnci Sezer Becel Hacıbektaş ilçesinde Nevşehir'in tek bayan kaymakamına konuk oldu.

 

Vali Becel ziyaretinde öncelikle İlçe Kaymakamı Kübra Kurtoğlu tarafından karşılandı ve ilçe ile ilgili brifing sunumu yapıldı.

 

Daha sonra birlikte İlçede yeni kurulan Kadın Kooperatifi temsilcileri ile buluşan Vali  kadınlarla kısa bir tanışma faslından sonra yeni kurulan kadın kooperatifi ile ilgili Valiye kısa bir  bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç’in de katılımıyla buradan sırasıyla Hacıbektaş Arkeoloji Müzesi, Hacıbektaş Veli Türbesi ve Hacıbektaş Atatürk Evi ziyaret edildi. Öğle molası İlçe Rıfat Kartal Huzurevinde yaşlılar ziyaret edilerek verildi.  

 

Vali Huzurevindeki yaşlılarımızla kısa bir sohbette bulunduktan sonra İlçeye bağlı Hasanlar Köyünde “Sağlıklı İşçiler, Sağlıklı Tarım” Projesi kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı desteği ile Tarım İşçilerine yönelik tarım işçilerinin konakladığı alana yapılan konteynır tuvalet ve banyo uygulamalarının yerinde incelenmesi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.