Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kuraklık İl kriz merkezi toplandı

NEVŞEHİR 07.02.2020 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kuraklık İl kriz merkezi toplandı

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi toplantısı İl Tarım Orman Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi toplantısı İl Tarım Orman Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.   Tarımsal Kuraklıkla Mücadele Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında "Tarımsal Kuraklık Yönetiminin Görevleri Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik" gereği olası kuraklık ihtimalini önceden değerlendirmek ve gerekli tedbirlerin alınması maksadıyla yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın Başkanlığında, İl Kriz Merkezi Komisyon Üyeleri katıldı.   Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, kuraklıkla ilgili mücadele yöntemleri ve 2020 eylem planı kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.   İl Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personeli Mühendis İbrahim Karabıyık konuyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.   Toplantının amaçları arasında kamuoyunun bilinç düzeyinin arttırılması, tüm paydaşların sürece dâhil edilerek olası kuraklık dönemlerinde etkin mücadele programı uygulanarak kuraklık etkilerinin azaltılması hedeflenmekte.   Katılımcıların görüş ve önerileri alınarak toplantıya son verildi.
Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi toplantısı İl Tarım Orman Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi toplantısı İl Tarım Orman Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

 

Tarımsal Kuraklıkla Mücadele Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında "Tarımsal Kuraklık Yönetiminin Görevleri Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik" gereği olası kuraklık ihtimalini önceden değerlendirmek ve gerekli tedbirlerin alınması maksadıyla yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın Başkanlığında, İl Kriz Merkezi Komisyon Üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, kuraklıkla ilgili mücadele yöntemleri ve 2020 eylem planı kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

İl Meteoroloji Müdürü Adem Yalçın ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personeli Mühendis İbrahim Karabıyık konuyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

 

Toplantının amaçları arasında kamuoyunun bilinç düzeyinin arttırılması, tüm paydaşların sürece dâhil edilerek olası kuraklık dönemlerinde etkin mücadele programı uygulanarak kuraklık etkilerinin azaltılması hedeflenmekte.

 

Katılımcıların görüş ve önerileri alınarak toplantıya son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.