Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Küçük işletmelere yönelik eğitim programı Temmuz'da da sürüyor

NEVŞEHİR 29.06.2021 - 10:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Küçük işletmelere yönelik eğitim programı Temmuz'da da sürüyor

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı TOBB ve Google işbirliğinde başlatılan küçük işletmelere yönelik eğitim programıyla ilgili bilgilendirmeler bulunuyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı TOBB ve Google işbirliğinde başlatılan küçük işletmelere yönelik eğitim programıyla ilgili bilgilendirmeler bulunuyor.     Açıklamada; "KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki görünürlüğünü sağlaması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla Birliğimiz ve Google iş birliğinde "Küçük İşletmeler İçin Google" projesi başlatılmıştır. https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr adresinden erişim sağlanabilen platformda KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürünler ile çözüm önerileri adım adım açıklanmaktadır.    Platform çerçevesinde ayrıca Küçük İşletmeler için Google Eğitim Programı gerçekleştirilecektir.     Eğitim programı kapsamında; 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 14:00'te Google Ads 101 Oturumu ve 8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00'te Perakende İçgörüleri Oturumu olmak üzere 4 online etkinlik düzenlenecektir.    Etkinlikler Youtube üzerinden gerçekleştirilecek olup, katılım ve kayıt adresleri http://webinar.tobb.org.tr adresinde yayınlanacaktır. Etkinlik sonlarında katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir" ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı TOBB ve Google işbirliğinde başlatılan küçük işletmelere yönelik eğitim programıyla ilgili bilgilendirmeler bulunuyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı TOBB ve Google işbirliğinde başlatılan küçük işletmelere yönelik eğitim programıyla ilgili bilgilendirmeler bulunuyor.  

 

Açıklamada; "KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki görünürlüğünü sağlaması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla Birliğimiz ve Google iş birliğinde "Küçük İşletmeler İçin Google" projesi başlatılmıştır. https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr adresinden erişim sağlanabilen platformda KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürünler ile çözüm önerileri adım adım açıklanmaktadır. 

 

Platform çerçevesinde ayrıca Küçük İşletmeler için Google Eğitim Programı gerçekleştirilecektir.  

 

Eğitim programı kapsamında; 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 14:00'te Google Ads 101 Oturumu ve 8 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00'te Perakende İçgörüleri Oturumu olmak üzere 4 online etkinlik düzenlenecektir. 

 

Etkinlikler Youtube üzerinden gerçekleştirilecek olup, katılım ve kayıt adresleri http://webinar.tobb.org.tr adresinde yayınlanacaktır. Etkinlik sonlarında katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir" ifadelerine yer verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.