Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Korkmaz, 'Reflektör tak görünür ol'

NEVŞEHİR 05.07.2021 - 11:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Korkmaz, 'Reflektör tak görünür ol'

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı çiftçileri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı çiftçileri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.     Başkan Mustafa Korkmaz, "Değerli üreticilerimiz Tarım sezonun devamı ile üzücü kazalar yaşanmaması için Trafik kurallarına lütfen uyalım. Basit görünebilir ama can kurtarıyor!. Karayolları Trafik Kanununa göre Traktörlere geceleri yolda diğer sürücüler tarafından fark edilmeleri için Sarı döner çakar lamba, traktör römorkları ve diğer römorkların arkasına en az 2 tane reflektör taktırılması veya yapıştırılması zorunlu olup, çalışır durumda olması gerekmektedir. Trafik kazaları sonucu ölüm ve yaralanmaların önlenebilmesi ve cezai işlem uygulanmaması için sarı döner çakar lamba ve reflektör'lerin ihmal gelinmeyerek kısa sürede taktırılması gerekmektedir. Reflektör Tak Görünür Ol!" ifadelerinde bulundu.    
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı çiftçileri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı çiftçileri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.  

 

Başkan Mustafa Korkmaz, "Değerli üreticilerimiz Tarım sezonun devamı ile üzücü kazalar yaşanmaması için Trafik kurallarına lütfen uyalım. Basit görünebilir ama can kurtarıyor!. Karayolları Trafik Kanununa göre Traktörlere geceleri yolda diğer sürücüler tarafından fark edilmeleri için Sarı döner çakar lamba, traktör römorkları ve diğer römorkların arkasına en az 2 tane reflektör taktırılması veya yapıştırılması zorunlu olup, çalışır durumda olması gerekmektedir. Trafik kazaları sonucu ölüm ve yaralanmaların önlenebilmesi ve cezai işlem uygulanmaması için sarı döner çakar lamba ve reflektör'lerin ihmal gelinmeyerek kısa sürede taktırılması gerekmektedir. Reflektör Tak Görünür Ol!" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.