Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kim o elinde sefer tasıyla gelen?

BELEDİYELER 17.04.2021 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kim o elinde sefer tasıyla gelen?

Salgın nedeniyle iftar davetlerinin düzenlenememesi, iftar çadırlarının kurulamaması nedeniyle yerel yönetimler imkanları doğrultusunda yerleşim merkezlerindeki fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ellerini uzatıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Salgın nedeniyle iftar davetlerinin düzenlenememesi, iftar çadırlarının kurulamaması nedeniyle yerel yönetimler imkanları doğrultusunda yerleşim merkezlerindeki fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ellerini uzatıyor.   Ürgüp Belediyesi de ramazan ayında ilçede bulunan ve iftar - sahur hazırlıklarını yapamayacak rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara ev ev dolaşıp iftar ve sahur yemeği dağıtıyor.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün de bizzat görev aldığı uygulama takdir görüyor.   Başkan Aktürk uygulamayla ilgili olarak, "Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için.   Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik. Şu mübarek günlerde iftarda, sahurda kendi yiyeceklerini hazırlayamayan büyüklerimize, iftar ve sahur yiyeceklerini biz ulaştırıyoruz" paylaşımında bulundu.
Salgın nedeniyle iftar davetlerinin düzenlenememesi, iftar çadırlarının kurulamaması nedeniyle yerel yönetimler imkanları doğrultusunda yerleşim merkezlerindeki fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ellerini uzatıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Salgın nedeniyle iftar davetlerinin düzenlenememesi, iftar çadırlarının kurulamaması nedeniyle yerel yönetimler imkanları doğrultusunda yerleşim merkezlerindeki fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ellerini uzatıyor.

 

Ürgüp Belediyesi de ramazan ayında ilçede bulunan ve iftar - sahur hazırlıklarını yapamayacak rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara ev ev dolaşıp iftar ve sahur yemeği dağıtıyor.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün de bizzat görev aldığı uygulama takdir görüyor.

 

Başkan Aktürk uygulamayla ilgili olarak, "Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için.

 

Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik. Şu mübarek günlerde iftarda, sahurda kendi yiyeceklerini hazırlayamayan büyüklerimize, iftar ve sahur yiyeceklerini biz ulaştırıyoruz" paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.