MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kemikkıran, ‘Biden'in açıklamalarını şiddetle sınıyoruz ‘

SİYASET 26.04.2021 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kemikkıran, ‘Biden'in açıklamalarını şiddetle sınıyoruz ‘

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, ABD Başkanının açıklamalarını şiddetle kınadıklarını belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, ABD Başkanının açıklamalarını şiddetle kınadıklarını belirtti.     Başkan Kemikkıran konuya ilişkin paylaşımında; "ABD Başkanı Biden’ın, 1915 yılında yaşanan olaylar hakkında tarihsel dayanaktan yoksun, asılsız ve mesnetsiz iddiaları ile ilgili açıklamasını yok sayıyor ve şiddetle kınıyoruz. Terör örgütünün meclisteki uzantısı HDP’nin bugünkü açıklaması ülkemize karşı nefretin tezahürüdür. Lakin esas mesele HDP ile ortaklık yapan CHP’nin ve İyi Parti’nin bu ulusal meselemizde ki suskunluğu çok manidar.    Tarihleri soykırım ve ırkçılık suçlarıyla dolu olanların, şanlı tarihimiz ve ecdadımız böyle ucuz siyasete konu edilemeyecek kadar kıymetlidir" diye konuştu.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, ABD Başkanının açıklamalarını şiddetle kınadıklarını belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, ABD Başkanının açıklamalarını şiddetle kınadıklarını belirtti.  

 

Başkan Kemikkıran konuya ilişkin paylaşımında; "ABD Başkanı Biden’ın, 1915 yılında yaşanan olaylar hakkında tarihsel dayanaktan yoksun, asılsız ve mesnetsiz iddiaları ile ilgili açıklamasını yok sayıyor ve şiddetle kınıyoruz. Terör örgütünün meclisteki uzantısı HDP’nin bugünkü açıklaması ülkemize karşı nefretin tezahürüdür. Lakin esas mesele HDP ile ortaklık yapan CHP’nin ve İyi Parti’nin bu ulusal meselemizde ki suskunluğu çok manidar. 

 

Tarihleri soykırım ve ırkçılık suçlarıyla dolu olanların, şanlı tarihimiz ve ecdadımız böyle ucuz siyasete konu edilemeyecek kadar kıymetlidir" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.