MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak'ta karla mücadele aralıksız sürüyor

BELEDİYELER 12.04.2021 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kavak'ta karla mücadele aralıksız sürüyor

Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında karla mücadele aralıksız sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında karla mücadele aralıksız sürüyor.     Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, kasaba merkezinde yapılan karla mücadele çalışmalarının aynı zamanda doğal depoların bulunduğu alanlarda da sürdürüldüğünü belirtti.     Bağcı, "Belediye personellerimizle beraber yoğun kar yağışı nedeniyle dün sabah erken saatlerden itibaren teyakkuza geçtik. Kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve kasabamızda ulaşımın aksamaması için tüm mahallelerde ve ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapmaya devam ediyoruz personellerimizle beraber ne izin ne hafta sonu ne kar ne de kış dinlemeden halkımızın hizmetindeyiz. Biz iş makinelerimiz ve bütün personelimizle sahadayız. Ana arterlerde yapılan küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra kasaba meydanı, tüm sokaklarında ve depo yollarında küreme ve tuzlama çalışmaları devam etmektedir" diye konuştu.  
Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında karla mücadele aralıksız sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında karla mücadele aralıksız sürüyor.  

 

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, kasaba merkezinde yapılan karla mücadele çalışmalarının aynı zamanda doğal depoların bulunduğu alanlarda da sürdürüldüğünü belirtti.  

 

Bağcı, "Belediye personellerimizle beraber yoğun kar yağışı nedeniyle dün sabah erken saatlerden itibaren teyakkuza geçtik. Kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve kasabamızda ulaşımın aksamaması için tüm mahallelerde ve ana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapmaya devam ediyoruz personellerimizle beraber ne izin ne hafta sonu ne kar ne de kış dinlemeden halkımızın hizmetindeyiz. Biz iş makinelerimiz ve bütün personelimizle sahadayız. Ana arterlerde yapılan küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra kasaba meydanı, tüm sokaklarında ve depo yollarında küreme ve tuzlama çalışmaları devam etmektedir" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.