Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı

EĞİTİM 13.02.2021 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı

  Türkiye şampiyonlarının okulu Nevşehir Kardelen Koleji 23-24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceği sınavlarla 100’e varan eğitim bursu imkânı sunuyor.   Kardelen Kolejine kabul sınavı olarak da bilinen sınavlar, pandemi kapsamında üst düzey sağlık önlemleri alınarak gerçekleştirilecektir. Geniş fiziki imkanları sayesinde sosyal mesafenin ve hijyen gerekliliklerinin rahatlıkla uygulanabileceği sınavlara katılımın yoğun olması bekleniyor. Gerçekleşecek sınavlarla ilgili açıklama yapan Kardelen Koleji Müdürü Mürsel Mert şunları dile getirdi; “Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavlarımızı bu yıl çok daha titiz davranarak öğrencilerimizin güven içerisinde bulunmasını sağlayacağız. 23-24 ve 25 Şubat saat 13:30’da gerçekleştirilecek sınavlara 4-5-6-7 ve 8. sınıf düzeylerindeki tüm öğrencilerimiz davetlidir. “dedi.   2020 YKS’de Nevşehir’de ilk kez Türkiye birincisi çıkararak büyük gurur yaşatan Kardelen Koleji 100’e varan eğitim bursu fırsatıyla Nevşehirli öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Sınav kayıtları online olarak www.kardelenkoleji.k12.tr adresinden yapılacaktır.

 

Türkiye şampiyonlarının okulu Nevşehir Kardelen Koleji 23-24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceği sınavlarla 100’e varan eğitim bursu imkânı sunuyor.

 

Kardelen Kolejine kabul sınavı olarak da bilinen sınavlar, pandemi kapsamında üst düzey sağlık önlemleri alınarak gerçekleştirilecektir. Geniş fiziki imkanları sayesinde sosyal mesafenin ve hijyen gerekliliklerinin rahatlıkla uygulanabileceği sınavlara katılımın yoğun olması bekleniyor. Gerçekleşecek sınavlarla ilgili açıklama yapan Kardelen Koleji Müdürü Mürsel Mert şunları dile getirdi; “Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavlarımızı bu yıl çok daha titiz davranarak öğrencilerimizin güven içerisinde bulunmasını sağlayacağız. 23-24 ve 25 Şubat saat 13:30’da gerçekleştirilecek sınavlara 4-5-6-7 ve 8. sınıf düzeylerindeki tüm öğrencilerimiz davetlidir. “dedi.

 

2020 YKS’de Nevşehir’de ilk kez Türkiye birincisi çıkararak büyük gurur yaşatan Kardelen Koleji 100’e varan eğitim bursu fırsatıyla Nevşehirli öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Sınav kayıtları online olarak www.kardelenkoleji.k12.tr adresinden yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.