MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen'de Yapay Zeka Semineri gerçekleştirildi

EĞİTİM 12.03.2021 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen'de Yapay Zeka Semineri gerçekleştirildi

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde "Yapay Zeka" semineri gerçekleştirildi.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde "Yapay Zeka" semineri gerçekleştirildi.   Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminerin bu seferki konuğu TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı Başdanışmanı, Rektör Danışmanı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Ergin oldu. Öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla ve gayet samimi bir ortamda gerçekleştirilen seminer; öğretmen, öğrenci ve velilerden tam not aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri dahilinde dünya çapında bir profesör olan Sayın Prof. Dr. Oğuz Ergin Hoca'mızı ağırlamanın ayrıcalığını yaşadık. Gayet samimi ve verimli geçen seminerimiz hakkında gerek öğrencilerimizden gerekse velilerimizden çok olumlu dönütler aldık. İlerleyen süreçte de benzer etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir." dedi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde "Yapay Zeka" semineri gerçekleştirildi.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde "Yapay Zeka" semineri gerçekleştirildi.

 

Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminerin bu seferki konuğu TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı Başdanışmanı, Rektör Danışmanı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Ergin oldu. Öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla ve gayet samimi bir ortamda gerçekleştirilen seminer; öğretmen, öğrenci ve velilerden tam not aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak Kardelen Kariyer Günleri etkinlikleri dahilinde dünya çapında bir profesör olan Sayın Prof. Dr. Oğuz Ergin Hoca'mızı ağırlamanın ayrıcalığını yaşadık. Gayet samimi ve verimli geçen seminerimiz hakkında gerek öğrencilerimizden gerekse velilerimizden çok olumlu dönütler aldık. İlerleyen süreçte de benzer etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.