MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karapınar'da otopark ve çevre düzenlemesi

BELEDİYELER 02.06.2021 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karapınar'da otopark ve çevre düzenlemesi

Korona virüs salgınında yeniden normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Karapınar belediyesi de kasaba genelinde yapılması planlanan çalışmalar için kolları sıvadı.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgınında yeniden normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Karapınar belediyesi de kasaba genelinde yapılması planlanan çalışmalar için kolları sıvadı.     Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in bizzat takip ettiği çalışmalarda kasabada yeni otopark ve çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı.     Düğün salonunun önüne otopark yapmaya başlayan Karapınar belediye ekipleri bir yandan da aynı mevkide çevre düzenleme çalışmalarına başladı.     Bu çalışmanın en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Başkan Güneş, "Düğün salonumuzun önüne yapacağımız otopark ile düğün ve benzeri toplantılar için buraya gelen araç sahipleri araçlarını daha uygun şartlarda park edebilme şansına sahip olacaklar. Öte yandan aynı mevkide 700 m2 alana taş döşeyip, çevre düzenleme çalışmalarını da başlattık. Karapınar'ımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.  
Korona virüs salgınında yeniden normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Karapınar belediyesi de kasaba genelinde yapılması planlanan çalışmalar için kolları sıvadı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgınında yeniden normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Karapınar belediyesi de kasaba genelinde yapılması planlanan çalışmalar için kolları sıvadı.  

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in bizzat takip ettiği çalışmalarda kasabada yeni otopark ve çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı.  

 

Düğün salonunun önüne otopark yapmaya başlayan Karapınar belediye ekipleri bir yandan da aynı mevkide çevre düzenleme çalışmalarına başladı.  

 

Bu çalışmanın en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Başkan Güneş, "Düğün salonumuzun önüne yapacağımız otopark ile düğün ve benzeri toplantılar için buraya gelen araç sahipleri araçlarını daha uygun şartlarda park edebilme şansına sahip olacaklar. Öte yandan aynı mevkide 700 m2 alana taş döşeyip, çevre düzenleme çalışmalarını da başlattık. Karapınar'ımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.