Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karacaören'de HEM kursu sürüyor

İLÇELER 15.02.2021 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Karacaören'de HEM kursu sürüyor

Acıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi Yetkilileri ilçeye bağlı Karacaören Köyü Karacaören İlkokulunda devam eden kursu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi Yetkilileri ilçeye bağlı Karacaören Köyü Karacaören İlkokulunda devam eden kursu ziyaret etti.     Pandemiden dolayı yarım kalan kursların Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime geçilme kararından sonra tekrar açılan kurs ziyaret erildi.     Hayat Boyu Öğrenme: "Her Yerde Yeni Bir Yaşam Alanı" oluşturduğunu bir kez daha gözlemlendi. Dışarıda havanın -8 derece olduğu ve kurs sınıfındaki samimiyet ve sıcaklığın tüm soğukluğu aldığını görmek bizleri mutlu etti denildi. 
Acıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi Yetkilileri ilçeye bağlı Karacaören Köyü Karacaören İlkokulunda devam eden kursu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi Yetkilileri ilçeye bağlı Karacaören Köyü Karacaören İlkokulunda devam eden kursu ziyaret etti.  

 

Pandemiden dolayı yarım kalan kursların Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime geçilme kararından sonra tekrar açılan kurs ziyaret erildi.  

 

Hayat Boyu Öğrenme: "Her Yerde Yeni Bir Yaşam Alanı" oluşturduğunu bir kez daha gözlemlendi. Dışarıda havanın -8 derece olduğu ve kurs sınıfındaki samimiyet ve sıcaklığın tüm soğukluğu aldığını görmek bizleri mutlu etti denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.