Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya turizmcilerinden Ekici’ye büyük destek

TURİZM 10.02.2021 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya turizmcilerinden Ekici’ye büyük destek

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Anadolu Sıcak Hava Balonları İşletmecileri Derneği Başkanı Teyfik Ölmez, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Ekici’nin artık asaleten görevini sürdürmesini istediklerini beyan ettiler.
Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini 6 yıldır vekâleten yürüten Cengiz Ekici’nin aradan geçen onca zamana rağmen siyasi engeller nedeniyle asaleten atanmamasına turizm STK’ları tarafından tepki geldi. Kapadokya bölgesinde turizmin mihenk taşlarının başında gelen KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir, ASBİD Başkanı Teyfik Ölmez turizmin öncüsü olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Ekici’nin artık asaleten atanmasını istediklerini ifade ettiler. TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir, “ İl Kültür Turizm Müdürümüz zaten görevini layıkıyla yapan Kapadokya turizmi için gövdesini taşına altına koyan ve tüm Kapadokya turizmcilerinin de takdirini alan bir hemşerimizdir. Neden bir değişiklik arayışına girilsin ki. Ben eminim Müdürümüzün atanması yakın zamanda asaleten yapılacaktır” dedi. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise açıklamasında, “Talip Başkanıma katılıyorum. Şucu bucu olmayan, Kapadokya turizminin gelişimi için yıllardır bizlerle mücadele veren, fuarlarda bizi yalnız bırakmayan, telefonu ve kapısı her daim bizlere açık olan Sayın Ekici’nin asaleten atanmasının vakti çoktan gelmiştir” ifadelerine yer verdi. Anadolu Sıcak Hava Balonları İşletmecileri Derneği Başkanı Teyfik Ölmez’de açıklamasında, “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini bugüne kadar başarılı çalışmaları ile götüren Cengiz Ekici’nin en kısa zamanda asaleten atanmasını temenni ediyoruz. İlimize yakışan bir müdürümüz var. Kıymetini bilmeliyiz” diye konuştu.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Anadolu Sıcak Hava Balonları İşletmecileri Derneği Başkanı Teyfik Ölmez, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Ekici’nin artık asaleten görevini sürdürmesini istediklerini beyan ettiler.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini 6 yıldır vekâleten yürüten Cengiz Ekici’nin aradan geçen onca zamana rağmen siyasi engeller nedeniyle asaleten atanmamasına turizm STK’ları tarafından tepki geldi. Kapadokya bölgesinde turizmin mihenk taşlarının başında gelen KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir, ASBİD Başkanı Teyfik Ölmez turizmin öncüsü olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Ekici’nin artık asaleten atanmasını istediklerini ifade ettiler.

TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir, “ İl Kültür Turizm Müdürümüz zaten görevini layıkıyla yapan Kapadokya turizmi için gövdesini taşına altına koyan ve tüm Kapadokya turizmcilerinin de takdirini alan bir hemşerimizdir. Neden bir değişiklik arayışına girilsin ki. Ben eminim Müdürümüzün atanması yakın zamanda asaleten yapılacaktır” dedi.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise açıklamasında, “Talip Başkanıma katılıyorum. Şucu bucu olmayan, Kapadokya turizminin gelişimi için yıllardır bizlerle mücadele veren, fuarlarda bizi yalnız bırakmayan, telefonu ve kapısı her daim bizlere açık olan Sayın Ekici’nin asaleten atanmasının vakti çoktan gelmiştir” ifadelerine yer verdi.

Anadolu Sıcak Hava Balonları İşletmecileri Derneği Başkanı Teyfik Ölmez’de açıklamasında, “İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini bugüne kadar başarılı çalışmaları ile götüren Cengiz Ekici’nin en kısa zamanda asaleten atanmasını temenni ediyoruz. İlimize yakışan bir müdürümüz var. Kıymetini bilmeliyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.