Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya’nın ilk sıfır atık belgeli oteli Dinler Otel oldu

TURİZM 23.02.2021 - 08:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kapadokya’nın ilk sıfır atık belgeli oteli Dinler Otel oldu

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya bölgesinde ilk sıfır atık belge oteli Ürgüp Dinler Otele verildi.
  "Sıfır Atık" israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan bir hedeftir.   Dinler Group bünyesinde bulunan, Dinler Hotels - Ürgüp işletmesi "Sıfır Atık" belgesi almaya hak kazanan Nevşehir ilindeki ilk konaklama işletmesi (otel) oldu. Dinler Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler,  “Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz başta olmak üzere denetimimizi titizlikte gerçekleştiren tüm Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerine ve bu denetimden eksiksiz olarak geçmemizi sağlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kapadokya bölgesinde ilk sıfır atık belge oteli Ürgüp Dinler Otele verildi.

 

"Sıfır Atık" israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan bir hedeftir.

 

Dinler Group bünyesinde bulunan, Dinler Hotels - Ürgüp işletmesi "Sıfır Atık" belgesi almaya hak kazanan Nevşehir ilindeki ilk konaklama işletmesi (otel) oldu. Dinler Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler,  “Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz başta olmak üzere denetimimizi titizlikte gerçekleştiren tüm Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerine ve bu denetimden eksiksiz olarak geçmemizi sağlayan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.