MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İstanbul’da Nevşehir Dernekler Federasyonu açılışı yapıldı

GÜNCEL 16.02.2020 - 21:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İstanbul’da Nevşehir Dernekler Federasyonu açılışı yapıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Nevşehir Özlüce Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği açılışı yapıldı.
  İstanbul’da düzenlenen açılış törenine AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İstanbul milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Nevşehir Belediyespor eski başkanı Muzaffer Leblebici katıldı. Milletvekili Menekşe, “İstanbul’da faaliyet göstermeye başlayan İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Nevşehir Özlüce Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına AK Parti Nevşehir milletvekili  Mustafa Açıkgöz, ve İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Nevşehir Belediyespor eski Başkanı Muzaffer Leblebici’nin katılımları ile Bahçelievler’de gerçekleştirdik. Şehrimizin her yerde birlik ve beraberliğini sağlamak adına çıktığımız bu yolda tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurulan federasyonumuz ve derneğimiz ile İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak ve sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla hizmet vereceğine can-ı gönülden inanıyorum. Bizler de bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. Kurulan Federasyonumuzun Başkanı İsmail Uğurlu ve yönetimine, Özlüce Köyü Derneği Başkanı Cuma Sivritaş ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Nevşehir Özlüce Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğimizin açılışını Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Mücahit Arınç, , Nevşehir Belediyespor eski Başkanı Muzaffer Leblebici’nin katılımları ve kadirşinas hemşerilerimizle birlikte Bahçelievler’de gerçekleştirdik.  Kurulan Federasyonumuzun Başkanı İsmail Uğurlu’ya ve yönetimine, Özlüce Köyü Derneği Başkanımız Cuma Sivritaş’a ve yönetimine başarılar diliyor önce millet diyerek “Biz yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Nevşehir olalım.  Allah'ın izniyle aşamayacağımız engel yoktur. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye yolunda hemşerilerimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Nevşehir Özlüce Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği açılışı yapıldı.

 

İstanbul’da düzenlenen açılış törenine AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İstanbul milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Nevşehir Belediyespor eski başkanı Muzaffer Leblebici katıldı. Milletvekili Menekşe, “İstanbul’da faaliyet göstermeye başlayan İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Nevşehir Özlüce Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına AK Parti Nevşehir milletvekili  Mustafa Açıkgöz, ve İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Nevşehir Belediyespor eski Başkanı Muzaffer Leblebici’nin katılımları ile Bahçelievler’de gerçekleştirdik. Şehrimizin her yerde birlik ve beraberliğini sağlamak adına çıktığımız bu yolda tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kurulan federasyonumuz ve derneğimiz ile İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak ve sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla hizmet vereceğine can-ı gönülden inanıyorum. Bizler de bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. Kurulan Federasyonumuzun Başkanı İsmail Uğurlu ve yönetimine, Özlüce Köyü Derneği Başkanı Cuma Sivritaş ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Nevşehir Özlüce Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğimizin açılışını Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Mücahit Arınç, , Nevşehir Belediyespor eski Başkanı Muzaffer Leblebici’nin katılımları ve kadirşinas hemşerilerimizle birlikte Bahçelievler’de gerçekleştirdik.  Kurulan Federasyonumuzun Başkanı İsmail Uğurlu’ya ve yönetimine, Özlüce Köyü Derneği Başkanımız Cuma Sivritaş’a ve yönetimine başarılar diliyor önce millet diyerek “Biz yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Nevşehir olalım.  Allah'ın izniyle aşamayacağımız engel yoktur. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye yolunda hemşerilerimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.