MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İmam Hatip Okulları Platformu Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı

NEVŞEHİR 30.01.2018 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İmam Hatip Okulları Platformu Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, Acıgöl İmam Hatipliler platformu yapıldı.
  Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında Acıgöl İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen toplantıya, TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir geneli İmam Hatip okulları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.   Toplantıda, Nevşehir’de genelinde bulunan İmam Hatip Okullarının genel durumları ve başarıları değerlendirilerek, okullarında yapılacak faaliyetler, okulların karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Ülkemiz ve milletimize hayırlı bir gençliğin yetiştirilmesi, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine değinildi.   Karşılıklı görüş alışverişi ile platform sona erdi. 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, Acıgöl İmam Hatipliler platformu yapıldı.

 

Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında Acıgöl İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen toplantıya, TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Kaymakam Vekili Ömer Tuğrul Kundakçı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir geneli İmam Hatip okulları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 

Toplantıda, Nevşehir’de genelinde bulunan İmam Hatip Okullarının genel durumları ve başarıları değerlendirilerek, okullarında yapılacak faaliyetler, okulların karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Ülkemiz ve milletimize hayırlı bir gençliğin yetiştirilmesi, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine değinildi.

 

Karşılıklı görüş alışverişi ile platform sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.