Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclisi, Özel İdare 2019 bütçesini denetliyor

NEVŞEHİR 10.02.2020 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel Meclisi, Özel İdare 2019 bütçesini denetliyor

Nevşehir'de İl Genel Meclisi tarafından İl Özel İdaresinin 2019 yılı bütçesi denetleniyor.
  Nevşehir'de İl Genel Meclisi tarafından İl Özel İdaresinin 2019 yılı bütçesi denetleniyor.   Nevşehir İl Özel idarede denetleme komisyonu başkanı Turan Balak, Meclis üyeler Mevlüt Çakır, Mehmet Fatih Tekeç, Haydar Çiftçi, Enver Türkmen ve Vergi Dairesinden 2 müfettişle birlikte Nevşehir İl Özel İdaresinin 2019 yılı bütçesini denetleniyor.   İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, “ İl Genel Meclisinin görevlerinden birinin de denetim var. İl Genel Meclisimizin görevlerinden bir tanesi de İl Özel İdaremizin hesaplarının bizim denetim komisyonunca incelenmesi ve rapora bağlanması. Bu anlamda da biz meclisimizde denetim komisyonumuzu oluşturduk. Şu anda da veri dairesinden 2 müfettişle birlikte denetim komisyonu arkadaşlarımız Nevşehir İl Özel idarede denetleme Komisyonu Başkanı Turan Balak, Meclis üyelerimiz Mevlüt Çakır, Mehmet Fatih Tekeç, Haydar Çiftçi, Enver Türkmen 2019 yılı ile ilgili İl Özel İdare hesaplarını denetliyoruz" dedi.     
Nevşehir'de İl Genel Meclisi tarafından İl Özel İdaresinin 2019 yılı bütçesi denetleniyor.

 

Nevşehir'de İl Genel Meclisi tarafından İl Özel İdaresinin 2019 yılı bütçesi denetleniyor.

 

Nevşehir İl Özel idarede denetleme komisyonu başkanı Turan Balak, Meclis üyeler Mevlüt Çakır, Mehmet Fatih Tekeç, Haydar Çiftçi, Enver Türkmen ve Vergi Dairesinden 2 müfettişle birlikte Nevşehir İl Özel İdaresinin 2019 yılı bütçesini denetleniyor.   İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, “ İl Genel Meclisinin görevlerinden birinin de denetim var. İl Genel Meclisimizin görevlerinden bir tanesi de İl Özel İdaremizin hesaplarının bizim denetim komisyonunca incelenmesi ve rapora bağlanması. Bu anlamda da biz meclisimizde denetim komisyonumuzu oluşturduk. Şu anda da veri dairesinden 2 müfettişle birlikte denetim komisyonu arkadaşlarımız Nevşehir İl Özel idarede denetleme Komisyonu Başkanı Turan Balak, Meclis üyelerimiz Mevlüt Çakır, Mehmet Fatih Tekeç, Haydar Çiftçi, Enver Türkmen 2019 yılı ile ilgili İl Özel İdare hesaplarını denetliyoruz" dedi.   
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.