MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

"İklim değişikliği ve dijital ikiz" konulu yapay zeka bildirisi

EĞİTİM 22.06.2021 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

"İklim değişikliği ve dijital ikiz" konulu yapay zeka bildirisi

Nevşehir H. Avni İncekaralar Fen Lisesi "söz gençlerde" temalı IV. Ulusal Fen Liseleri Kongresinde Yapay Zeka başlığında hazırlamış olduğu bildiriyi Canlı yayında sundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir H. Avni İncekaralar Fen Lisesi "söz gençlerde" temalı IV. Ulusal Fen Liseleri Kongresinde Yapay Zeka başlığında hazırlamış olduğu bildiriyi Canlı yayında sundu.     Günlük hayatımızda yer edinmeye başlayan Yapay Zeka teknolojisinin, dünyanın dijital bir ikizi (kopyası) oluşturularak simulasyon yöntemiyle doğal afetlerin, hava olaylarının ve insan eliyle yapılan değişikliklerin olası sonuçlarını tahmin etmeye yönelik araştırma sonuçlarını inceledi. Geliştirilebilir yönleri, olumlu/olumsuz durumları ve sonuç raporu ile araştırmamızı sunuldu.     Okul Müdürü Rauf Denizler, " Okul öğrencileri Öğrencilerimiz Rabia Isınmış, Öykü Nida Özden ve danışman öğretmenimiz Ömer Ermiş' e teşekkür ediyoruz. Araştırmalarının ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.   
Nevşehir H. Avni İncekaralar Fen Lisesi "söz gençlerde" temalı IV. Ulusal Fen Liseleri Kongresinde Yapay Zeka başlığında hazırlamış olduğu bildiriyi Canlı yayında sundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir H. Avni İncekaralar Fen Lisesi "söz gençlerde" temalı IV. Ulusal Fen Liseleri Kongresinde Yapay Zeka başlığında hazırlamış olduğu bildiriyi Canlı yayında sundu.  

 

Günlük hayatımızda yer edinmeye başlayan Yapay Zeka teknolojisinin, dünyanın dijital bir ikizi (kopyası) oluşturularak simulasyon yöntemiyle doğal afetlerin, hava olaylarının ve insan eliyle yapılan değişikliklerin olası sonuçlarını tahmin etmeye yönelik araştırma sonuçlarını inceledi. Geliştirilebilir yönleri, olumlu/olumsuz durumları ve sonuç raporu ile araştırmamızı sunuldu.  

 

Okul Müdürü Rauf Denizler, " Okul öğrencileri Öğrencilerimiz Rabia Isınmış, Öykü Nida Özden ve danışman öğretmenimiz Ömer Ermiş' e teşekkür ediyoruz. Araştırmalarının ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.