Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH Kadın Kolları Genel Başkanı Nevşehir’de

NEVŞEHİR 22.02.2020 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İHH Kadın Kolları Genel Başkanı Nevşehir’de

İHH Kadın Kolları Genel Başkanı Müzeyyen Taşçı Nevşehir’de.
NEVŞEHİR(MHA) İHH Kadın Kolları Genel Başkanı Müzeyyen Taşçı Nevşehir’de.   İHH Nevşehir Kadın Kolları ve İl Temsilciliğini de ziyaret eden Taşçı, Makedonya’da Şule Yüksel Şenler anısına yapılacak olan öğrenci yurdu için Nevşehir’de düzenlenen kahvaltılı programa da katıldı.   İHH Nevşehir Kadın Kolları Başkanı ile istişarelerde de bulunan Genel Başkan Taşçı, Ülke genelinden ve Nevşehir’den kadın kolları yapılanmalarına olan ilginin oldukça sevindirici olduğunu dile getirdi.  
İHH Kadın Kolları Genel Başkanı Müzeyyen Taşçı Nevşehir’de.

NEVŞEHİR(MHA) İHH Kadın Kolları Genel Başkanı Müzeyyen Taşçı Nevşehir’de.

 

İHH Nevşehir Kadın Kolları ve İl Temsilciliğini de ziyaret eden Taşçı, Makedonya’da Şule Yüksel Şenler anısına yapılacak olan öğrenci yurdu için Nevşehir’de düzenlenen kahvaltılı programa da katıldı.

 

İHH Nevşehir Kadın Kolları Başkanı ile istişarelerde de bulunan Genel Başkan Taşçı, Ülke genelinden ve Nevşehir’den kadın kolları yapılanmalarına olan ilginin oldukça sevindirici olduğunu dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.