MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbaş' tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

BELEDİYELER 10.01.2020 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İbaş' tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı .
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı .   İbaş mesajında  şunları kaydetti; ''Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın mensuplarımızın, demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde gerçekleştirdiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Dolayısıyla hizmetleri dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi icra ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır. Görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için basın mensuplarımızın çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik düzenlemelerin yapılması dileğiyle, tüm gazetecilerimizin ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım'' dedi.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı .

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı .

 

İbaş mesajında  şunları kaydetti;

''Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın mensuplarımızın, demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde gerçekleştirdiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Dolayısıyla hizmetleri dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi icra ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır. Görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için basın mensuplarımızın çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik düzenlemelerin yapılması dileğiyle, tüm gazetecilerimizin ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.