Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hizmet seferberliği Karasoku ve Herikli Mahalleleri ile devam ediyor

BELEDİYELER 25.12.2019 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hizmet seferberliği Karasoku ve Herikli Mahalleleri ile devam ediyor

Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik kampanyası ve hizmet seferberliği Karasoku ve Herikli Mahalleleri ile devam ediyor.
  Temizlik konusunda Nevşehir’i Türkiye’nin örnek şehri yapmak için başlatılan ‘Temiz Şehir Nevşehir’ kampanyası ile birlikte Pırıl Pırıl Bir Nevşehir için kolları sıvayan Nevşehir Belediyesi, hem mahalleleri baştan aşağı temizliyor hem de mahallelerinin çeşitli altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın büyük önem verdiği kampanya ile birlikte daha önce Esentepe, Kıratlıoğlu, 350 Evler ve Sümer Mahalleleri ile Sanayi bölgesinde çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, bugün Karasoku ve Herikli Mahallelerinde olacak.   Saat 13.00’dan itibaren Osmanlı Caddesi üzerindeki Tavukçu Camii önünde toplanacak olan Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Destek Hizmetleri, Makine İşletme, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karasoku ve Herikli Mahallelerinin altyapı ve üstyapı konusundaki eksikliklerini tespit ederek gerekli bakım, onarım ve yenileme çalışmasını yapacak.   Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise mahallede ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların çeşitli konulardaki talep ve önerilerini dinleyecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik kampanyası ve hizmet seferberliği Karasoku ve Herikli Mahalleleri ile devam ediyor.

 

Temizlik konusunda Nevşehir’i Türkiye’nin örnek şehri yapmak için başlatılan ‘Temiz Şehir Nevşehir’ kampanyası ile birlikte Pırıl Pırıl Bir Nevşehir için kolları sıvayan Nevşehir Belediyesi, hem mahalleleri baştan aşağı temizliyor hem de mahallelerinin çeşitli altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın büyük önem verdiği kampanya ile birlikte daha önce Esentepe, Kıratlıoğlu, 350 Evler ve Sümer Mahalleleri ile Sanayi bölgesinde çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, bugün Karasoku ve Herikli Mahallelerinde olacak.

 

Saat 13.00’dan itibaren Osmanlı Caddesi üzerindeki Tavukçu Camii önünde toplanacak olan Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Destek Hizmetleri, Makine İşletme, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karasoku ve Herikli Mahallelerinin altyapı ve üstyapı konusundaki eksikliklerini tespit ederek gerekli bakım, onarım ve yenileme çalışmasını yapacak.

 

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise mahallede ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların çeşitli konulardaki talep ve önerilerini dinleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.